Bum down, head up!
Door: hildeoverdegrens
Blijf op de hoogte en volg Hilde
29 September 2010 | Nederland, Amsterdam
Hey hallo iedereen!
Het heeft even geduurd en ik merkte dat een aantal mensen ook al ongeduldig werden, bij deze… Ook iedereen bedankt voor de reacties, erg leuk om te lezen.
JAAAAAAAAA, ALLEREERST: MIJN GROTE ZUS GAAT TROUWEN! JEEEH! Natuurlijk zat ik in het complot en wist ik wat er ging gebeuren:D. Zus en Wouter, Gefeliciteerd!
Vorige week heb ik gesurft! Jaja, 5 dagen lang genieten op Spot X. Woensdag 23 september zijn we om 5.15 (te vroeg!) uit Sydney vertrokken. Het was ongeveer 8 uur rijden, pfff. De afstanden in NL zijn toch een stuk beter te doen (in NL zit ik te zeuren als ik 3 uur met de bus moet, hier is het MAAR 3 uur...)
Het mooiste was dat terwijl wij surften er af en toe dolfijnen voorbij zwommen (die ik natuurlijk eerst aanzag voor haaien… WE MOETEN NU HET WATER UIT, NU! Mmm, lichtelijk gênant) en een grote walvis die heel relaxed even kwam kijken! Wow, wat wil je nog meer!
Ik zal jullie even jaloers maken met mijn dagindeling: 's ochtends relaxed wakker worden en ontbijten, daarna 2 uur het water op om te surfen, middageten, 's middags weer 2 uur surfen, avond eten en 's avonds leuke feestjes bouwen!!!
Het surfen ging ook al aardig goed, af en toe werd er door een (mooie;)) instructeur geschreeuwd: “HILDE, BUM DOWN, HEAD UP!”. Als bewijs hoop ik snel foto’s van het surfen op de site te kunnen zetten. (Tijdens het surfen zijn er foto’s gemaakt die op een site worden gezet. Ik krijg het nog niet helemaal voor elkaar om deze eraf te halen. Voor nu zullen jullie het moeten doen met de foto’s die ik zelf heb gemaakt.)
De omgeving was fantastisch! Palmbomen en mooie stranden. Elke avond met (de goedkoopste, nog dure) wijn bij het kampvuur (en natuurlijk allemaal leuke nieuwe spelletjes opgedaan:D. Leuk voor de zaterdag avond als ik weer in NL ben). Ook zijn we, op een avond bij volle maan, het water opgegaan om te kajakken! En de avond daarna heb ik een nachtelijke wandeling over het strand gedaan. Dat was super! De maan die over het water scheen, de warme bries, het geluid van de golven, het water over mijn benen, heerlijk!
Af en toe moet ik mijzelf in mijn arm knijpen om te voelen of het allemaal wel echt is…
Op dit moment hebben Dennis, Jimmy en ik een camper gehuurd om de oostkust te bekijken, hier horen jullie de volgende keer meer over!
Liefs, Hilde
I love the view from up here, the warm sun and wind in my ear.
Rhythm Of Love / Plain White T’s
Liefs, Hilde
I love the view from up here, the warm sun and wind in my ear.
Rhythm Of Love / Plain White T’s
29 September 2010 - 06:16
Marianne:
nice!!! ik ben al onderweg hoor!! :) hihihi! liefs! -
29 September 2010 - 06:32
Lina:
hey lieverd,
als ik wakker wordt denk ik gelijk aan je. fijn om dan je verhaal te horen. wat is het toch en vervelend leven in Auss.zomaar tussen de flippers zwemmen.hou je niet van haaien?
lots of love, mom. -
29 September 2010 - 11:38
Jacques:
Heey Hilde :)
Wat een verhaal !! :P
Heel vet :)
Leuk te lezen dat je het naar je zin hebt!
Veel plezier nog
Dikke zoen, Jacques en Maryline ;) -
29 September 2010 - 11:55
Jorien:
Helemaal leuk om te lezen... heerlijk...:-)
(Enne: t is m dus toch gelukt..:-p) -
29 September 2010 - 15:16
Rosalie:
Haai! ;)
leuk verhaaltje weer meis en gave foto's. ik had gedroomd dat je ff terug was gekomen!! pff dat is wel een teken dat ik je mis he!!
liefs Roos -
29 September 2010 - 15:34
Niels:
Héy Hilde,
Ontzettend gaaf zeg! Volgens mij vermaak jij je daar wel, ook erg mooie foto's! Ben wel benieuwd naar de actiefoeto's haha!
Gr. Niels -
29 September 2010 - 16:33
Hilde:
Got your birthdaycard! Dank je wel! Erg leuk...
Gaaf verhaal weer!
Good luck met surfen en je komende trip.
Groeten aan je surfinstructeur, xxx Mlies -
29 September 2010 - 16:55
Fransisca:
hee hilde,
ik heb je net gesmst, maar kweet niet of het gelukt is :(
Dus reageer ik ook maar even zo.
Wat gaaf wat je allemaal doet joh! Om jaloers op te worden! Geniet er lekker van en heel erg veel plezier met het touren in je campertje!!!
Liefs sis -
29 September 2010 - 17:41
Familie Van Gelder:
Leuk dat het daar leuk is hilde!
Trainen nu in de sporthal, en gaat super goed!
Nog veel plezier daar, en geniet ervan!
Groetjes van iedereen hier! -
29 September 2010 - 19:34
Ome Wim:
Hey nichtje, je vermaakt je daar prima he!
En dan nog maanden tegoed, ik ben gewoon jaloers op je helemaal als ik de foto's van het strand en de natuur zie.
Doet mij weer denken aan onze reis naar Nw-Zeeland
vorig jaar ik zou zo wel weer terug willen, maar dat zal voorlopig wel niet gebeuren want wij hebben net zelf een camper gekocht en zullen dus voorlopig wel in Europa blijven.
Geniet er van en tot horens cq lezens!!! -
30 September 2010 - 08:04
De Vogelaars:
Hoi die Hil,
Wat moet dat heerlijk zijn daar in de zon!
Sla alles op voor later.
Vooral dat stukje dat je op het strand loopt met je voeten in het water.
Geniet ervan.
Groetjes
Anneke en Henjo
30 September 2010 - 17:02
Harmen:
Hey Hilde,
Goed te lezen dat het je aan de andere kant van de wereld goed bevalt. Ook van harte gefeliciteerd met je zus dat ze gaat trouwen. Groeten uit Nederland!
Je neef
Harmen -
30 September 2010 - 18:27
Ellen:
Hee Hilde,
Super dat je het zo naar je zin hebt daar!
Geniet ervan en kom met veel verhalen weer gezond terug! (Zonder haaienbeten aub ;)
Liefs,
Ellen -
01 Oktober 2010 - 11:40
Suus:
Heeej Hilde!
Super leuk je verslag te lezen, en wat een avonturen! Super tof hoor!!
Veel plezier met jullie campertrip!!
xx Suus -
01 Oktober 2010 - 20:54
Jochem:
Hoi Hilde,
klinkt goed! Ik ben op het moment van schrijven ook aan het surfen, maar dan in Nederland. Dat gaat ook al aardig goed hoewel de verbinding het af en toe af laat weten :)). Kun je idd toch beter in Australie zitten :)). Nog veel plezier daar en gefeliciteerd met het leuke nieuws van Esther en Wouter.
Groeten,
Jochem -
02 Oktober 2010 - 09:13
Eshter:
hey zus!
Die bum omlaag! Je mist hier niet echt veel. Tenminste niet aan het weer.. En uh.. gefeliciteerd met je zus :)!
Liefs, Esther -
Rudi:
Australie ....
Surfen ....
Echte natuur ....
Een heerlijke bries door je haren ....
Life is good ;) -
28 November 2010 - 03:00
Wietske:
Jee wat ben je al bruin!!! Alleen je benen moet je niet vergeten hé, Ik neem helemaal aan dat jij je vermaakt!! Top man!
Kusje -
28 November 2010 - 03:00