Het is bijna zover!!!
Door: hildeoverdegrens
Blijf op de hoogte en volg Hilde
31 Augustus 2010 | Nederland, Marknesse
Over twee weken is het zover! Op dinsdag 14 september vertrek ik naar Australië. Ik moet om 11.30 op Schiphol zijn, vanaf daar vlieg ik naar Taipei (14 uur). In Taipei hebben we een tussenstop van een dag om daarna naar Sydney te vliegen (ditmaal 9 uur).
Het plan is om 3,5 maand in Australië te blijven, 2 maanden Nieuw-Zeeland en als afsluiter 2 weken Taiwan. Op deze site kunnen jullie al mijn avonturen meebeleven en eventueel berichtjes achterlaten;).
Ik heb er zin in!!!
Liefs, Hilde
Ik heb er zin in!!!
Liefs, Hilde
02 September 2010 - 15:52
Marleen:
Ik schrik er best van dat je al zo snel op reis gaat :( -
02 September 2010 - 16:25
Leonie:
Spannend...!!!!:D -
02 September 2010 - 17:13
Korien:
Ik ga je al die tijd zoveel mogelijk volgen hoor! ;) -
02 September 2010 - 17:15
Marianne:
nog maar 12 dagen:( ik zal je dan wel missen hoor:( gelukkig kan ik je zo volgen!! veel foto's maken en stukjes schrijven hoor!!! veel liefs! -
02 September 2010 - 17:23
Femke:
Ik ga je zeker volgen!
Een heeele fijne tijd daar - maak er iets moois van.
Liefs -
02 September 2010 - 18:06
Maryline:
Heee! Ik spreek je vast nog maar heeeel veel plezier alvast! -
03 September 2010 - 17:06
Lina Jansen:
Lieve Hilde,
nog maar anderhalve week en je vertrekt.
Wat een belevenis. Ik kijk met heel veel verlangen uit naar je belevenissen in "down under"
mam. -
03 September 2010 - 17:23
Angela:
Hi lieve chick,
heeeeeeeel veel plezier op je wereldreis! 'Make every day a happy day!' Geniet ervan!
Eeeeeennn... welk liedje hoort er bij je vertrek?
Liefs xx, Angela -
03 September 2010 - 19:58
Birgit:
Hé Hilde!
Ik wens jou een super reis! en inderdaad hopelijk tot in Melbourne!
Geniet van alles en ook succes met de laatste voorbereidingen!
liefs -
04 September 2010 - 21:07
Esther:
ZUS! Super stoer, dat je dit gaat doen!! Ben benieuwd naar je verhalen!!
Liefs, Esther -
09 September 2010 - 04:29
Gerard:
Heb het toch nog kunnen onthouden na zaterdagavond. Veel plezier komende tijd en zie je met een half jaar weer! -
11 September 2010 - 09:19
Manon:
He lief vriendinnetje!
Het was weer erg gezellig gisteren met z`n 4-en :) Dit is voorlopig je laatste weekendje in Nederland, geniet ervan! Ik ga je ontzettend missen. Je zal vast een mooie tijd tegemoet gaan. Tot maandag.
Liefs Manon -
Woeeehooeeee! Geniet ervan!! Super spannend! -
13 September 2010 - 13:19
Esther:
Lieve Hilde!
Nog een nachtje... snif snif... Ik ga je wel missen :( Maar vanavond nog eerst even los :)!
liefs, zus -
13 September 2010 - 15:42
Tante Joke:
Hilde,
Ik wens je een heel goede vlucht en een veilige landing in Australië!
Ik ben heel benieuwd naar jouw reisverslagen. Maak er wat moois van!
Liefs, ook namens oom Gerrit vanuit het ziekenhuis, tante Joke -
13 September 2010 - 15:53
Anton A:
Geniet ervan en een goede reis. Ik ga proberen je weblog af en toe te checken -
13 September 2010 - 16:15
Marije:
Hee lieve Hilde,
Al veel verhalen er over gehoord vorig jaar....Maar nu is het dan eindelijk ook zover!!:D:D Geniet ervan!!
Ik ga proberen al je verhalen te lezen!!
Veel liefs en goede reis, Marij -
13 September 2010 - 17:51
Marianne Maas:
Hallo Hilde
Heel veel plezier en vooral genieten van deze spannende/mooie reis. We zullen je reisverhalen volgen. Het ga je goed.Tot horens. Groeten vanuit Espel -
14 September 2010 - 06:23
Kayleigh:
Een heel fijne reis!!!
Tot in maart!!
Doei Hilde -
14 September 2010 - 08:43
Rosalie:
Hey lekker wijf!
Je gaat al bijna vliegen... Ik denk aan je. En veel plezier!
Liefs Roos -
14 September 2010 - 15:27
Jeroen:
Nog iets van 9 uur vliegen en dan ben je 'al' in Taipei en dan nog slechts 31 uur totdat je in Sydney bent. Het is daar morgen 19 graden en droog. Nu net zoals hier regen maar hier regent het toch veel/lang... -
16 September 2010 - 11:41
Manon:
Als het goed is kom je vandaag aan! Ik ben zo nieuwsgierig naar je eerste verhaal.... Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad!
Liefs Manon -
22 September 2010 - 15:11
Rick Tesselaar:
veel plezier in het verre australie ,niet met een engelsman thuis komen
groetjes Rick Liane Sanne en Jasper -
28 September 2010 - 10:16
Marianne:
ha meisie, ik had nog niet eerder op deze site gekeken maar het is echt leuk om zo mee te kijken naar wat jij beleeft. heel veel plezier en tot het volgende berichtje. -
28 November 2010 - 03:02
Hannekle: